Prodej atypického mezonetového bytu 2+1+půdní prostor, Letovice

Zámek 4/1, Letovice | 183 m²

ID 25-0069
Kontakt
3 700 000 Kč
vč. odměny RK

Představuji Vám skutečný skvost na realitním trhu a výjimečnou příležitost stát se majiteli jedinečného mezonetového bytu v historickém objektu, který se nachází v podzámčí letovického zámku. Tento byt není jen obyčejným místem k bydlení, ale skutečným klenotem, který spojuje historickou hodnotu s moderním bydlením.

Věřím, že oceníte atypický charakter tohoto jedinečného bytu s dispozicí 2+1 a potenciál, který se skrývá v možnosti rozšíření obytné plochy o půdní vestavbu. K tomuto je již zpracovaný projekt.

Byt se pyšní lokalitou se stoupající atraktivitou, díky intenzivní rekonstrukci celého podzámčí a těsné blízkosti zámeckého parku, mateřské a základní školy, a také všeho, co město Letovice může nabídnout.

Dispozice bytu je následující: zádveří (5,2m2), kuchyň (9,5m2), první pokoj (18,2m2), druhý pokoj (21m2), koupelna s WC (5,5m2), chodba (8,2m2), schodiště do půdního prostoru (5,2m2), první část půdního prostoru (70,4m2) a druhá část půdního prostoru (24,5m2).

Nedávná celková rekonstrukce tohoto bytu byla provedena s citem pro zachování jeho jedinečného charakteru. Byly instalovány nové elektrické rozvody, rozvody vody a odpadů atd. Koupelna je zcela nová, včetně sanitárního vybavení jako WC, bidet, umyvadlo a sprchový kout. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s multifunkční pečící troubou, varnou deskou, digestoří a myčkou.

Historický charakter bytu dotvářejí dřevěná kastlová okna a impregnované cihly půdovky, které podtrhují autentičnost a kouzlo prostoru.

Nádherná krajina v okolí Letovic, která skýtá spoustu možností pro aktivní odpočinek, je jen dalším důvodem, proč je tento byt skvělou volbou pro Vaše nové bydlení.

Pokud Vás tento byt zaujal a máte zájem o další informace nebo si přejete domluvit prohlídku, neváhejte mne kontaktovat. Jsem připravena Vám tento byt představit a odpovědět na všechny Vaše dotazy.

KategorieByty 2+1
LokalitaZámek 4/1, Letovice
OkresBlansko
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná183 m²
Plocha podlahová90 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Lokalita

Zámek 4/1
Letovice
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře