Prodej pozemku pro bydlení, 484 m² - Blansko

Pod Strání, Blansko | 484 m²

ID 45-0077
Kontakt
2 650 000 Kč
včetně provize

Hledáte zajímavý pozemek pro výstavbu domu, který se bude vymykat standardním typovým stavbám? Pokud je vaše odpověď ano, zpozorněte.

Nabízím zprostředkování prodeje pozemku, který je dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu. Tento pozemek o přibližné výměře 484 m² vznikne rozdělením většího pozemku o výměře 968 m² (přesná výměra bude stanovena po geometrickém zaměření). Díky jihovýchodní orientaci nabízí pozemek jedinečný výhled na město.

Pozemek se nachází v klidné slepé ulici. Na hranici pozemku jsou k dispozici všechny inženýrské sítě: vodovod, elektřina, plyn a kanalizace.

Pozemek je ideální pro výstavbu nevšedního zajímavého domu. Jednou z možností je stavba dle vizualizací, které jsou prezentovány v tomto inzerátu. Při vstupu z ulice je plánováno zádveří, kuchyně, obývací pokoj se vstupem na terasu, pracovna a koupelna. O patro níž je možné umístit klidovou zónu s ložnicemi, dětskými pokoji a další koupelnou. Parkování lze řešit buď garáží nebo krytým parkovacím místem.

V případě vašeho zájmu je možná i realizace stavby.

Blansko je malebné město ležící v Jihomoravském kraji, přibližně 30 km severně od Brna. Je to moderní město se všemi potřebnými službami, školami, zdravotnickými zařízeními a obchodními centry. Díky své poloze a kvalitní infrastruktuře je ideálním místem pro život, práci i rekreaci.

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPod Strání, Blansko
OkresBlansko
Plocha pozemku484 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná

Lokalita

Pod Strání
Blansko
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře